Vilkår

Kvittering

Fører plikter å gi passasjeren kvittering hvis han eller hun ber om det.

Veksling

Fører plikter ikke å veksle større sedler en 500 kroner.

Forhåndsbestilling

Forhåndsbestilte turer prioriteres / kjøres først. Turen kjøres fram til bestilt adresse på framkjøringstakst, og begynner på aktuell takst på det tidspunkt turen er bestilt til.

Ved forhåndsbestilling kan det komme et tillegg på kr 22,-.

Direkteturer

Turen kjører frem til bestilt adresse på framkjøringstakst. Det bør påberegnes minimum framkjøringstid på 10 minutter ved direkte bestilling under normal trafikkavvikling.

Minibuss/maxitaxi

Disse kjører kun forhåndsbestilte turer. Ta gjerne kontakt på epost eller telefon for pristilbud, eller forhåndsbestilling. Du vil da få et pristilbud på ditt transportoppdrag.

Betalingsmåter

Vi aksepterer kontant betaling, bankkort/kredittkort, samt faktura. Kreditt avtales på forhånd.

Taksameter

Taksameteret skal være belyst og synlig fra baksetet. Det kan ikke forlanges mer for turen enn det som står på taksametret.

Bagasje

Det kan forlanges en rimelig godtgjørelse for unormalt mye bagasje, og når det assisteres med å bære bagasje.

Rullestoltransport

Alta Taxi disponerer for tiden 2 minibusser bygget for transport av rullestolbrukere. Minibussene brukes også til andre oppdrag, som f.eks skolebarntransport, maxitaxi og turkjøring. Det kan derfor oppstå ventetid på disse bilene. Vi vil oppfordre til å forhåndsbestille transport så langt det lar seg gjøre. På dagtid må det påregnes minst 15 min fremkjøring ved direktebestilling. På kveldstid og i helger kjøres kun forhåndsbestilte turer.